I love shopping!

Hello!  Sitter vid datorn och slöar, gud jag orkar ingenting idag! De här sportlovet behövs verkligen! Imorgon ska jag och Ellinor åka till Vällingby och shoppa lite, igen :P hahah mina pengar kmr försvinna!! Så jag ska nog lägga mig i tid så jag inte dör imorgon :P Juste lägger upp lite bilder från vad jag köpte i stan för 2 dagar sen :)
HA DE BRA!
PUSS Denise <3


Tröja/tunnika från bikbok
Jeans leggins från H&M
Halsband från bikbok


In the City of dreams..

Hejhopp! Sitter och degar framför datorn. Är så jäkla seg idag. Dedde och Johanna sov här. Vi tittade på film och typ sov. Haha hela dagen har vi tillbringat halvsovande i sängen. När jag äntligen orkade gick vi upp och bakade en kladdkaka. Riktigt nyttigt! Det är min dag typ. Sen igår var vi i stan hela dagen. Köpte ingenting av det jag igentligen skulle köpa. Men det får jag göra snart. Måste ha lite grejer innan konserten. Måste köpte gula och blåa ballonger och grejer! Viktigt!



Cocco.se

Hejsan :) såg att man kan vinna dehär ''hilf mir fliegen'' armbandet från ''Cocco.se'' så visst är jag med ;)
Tänkte köpa  det tills jag såg vad de kosta :P om ni vill vara med och tävla , gå in på Schwarz.blogg.se som faktiskt är en jätte bra blogg :) Rekomenderar! Klicka här för att komma till tävlingen!
PUSS Denise <3



With Johanna <3

Hallå :D
vi glömde skriva igår, vi var i alla fall i stan och efter de sov jag och Johanna hos Ellinor :) Nu bakar vi kladdkaka och efter det ska vi se på ''nyckeln till frihet'' :) vi lägger upp lite bilder sen, lovar ;)
PUSS Denise <3


With Johanna <3

Hallå :D
vi glömde skriva igår, vi var i alla fall i stan och efter de sov jag och Johanna hos Ellinor :) Nu bakar vi kladdkaka och efter det ska vi se på ''nyckeln till frihet'' :) vi lägger upp lite bilder sen, lovar ;)
PUSS Denise <3


Sorry sorry sorry

heej!
 har inte hunnit skriva så mkt för att vi har sjukt mkt i skolan :/ men efter idag är de sportlov! :D idag ska jag till stan med några :) bloggar efter det,
PUSS Denise <3


Pink

Fick hem en gratis Vecko Revyn från kenzas.se idag. Va med i någon "tävling" eller nått för att få en. Tydligen var jag en av de första som skrev. Alltid trevligt med gratis saker. Fick också hem min kamera idag. Sitter och fixar lite med den nu. Riktigt snygg är den. Rosa självklart, haha! Sedan har jag suttit och pluggats kit mycket också. Igentligen kanske jag borde plugga hela natten också. Men om jag gör det så glömmer jag ändå bort allt sen så jag pallar inte. Men imorgon blir det ingen dator på hela dagen. Bara massor med plugg.

Imorgon har Denise och jag Svenska redovisning. Babblar på som vanligt så ska det nog gå bra! Hehe, babbla är någonting jag är bra på... Puss E <3




I like to movit movit...

Nu sitter jag och pluggar -.- kul, verkligen.. har precis varit på utvecklingssamtal och det gick bra :)
Ska snart till dansen så jag måste forsätta att plugga,,, juste ville bara säga att jag hatar snön, har aldrig hatat snön så mkt som nu, om det är så här mkt snö i slutet av FEBRUARI tänker jag fan flytta till Spanien!
Ciao ;) Denise

En snygg bild på mig och bästaste Alice <3


Girls just wanna have fun!

Sitter och dricke te. Min hals kanske blir lite bätte då? Hoppas på det, vill inte vara sjuk! Vill inte missa massor i skolan. Inte nu när det är så mycket på en gång. Men jag får plugga skit mycket så,

Nu kan jag lägga upp lite bilder från tjejmiddagen i lördags! :D Puss E <3





I can't wait anymore!

I bakrunden på videon ser man lite hur konserten kmr att vara ;) längtar!! Lycko dom som bor i Luxemburg!


Se ya Denise <3


Crazy!

Herregud, de är galet! Bara 10 dagar kvar! Gud jag har väntat på de här hela livet känns de som! Snacka om att min röst kmr vara rejält förstörd efter, om jag överlever såklart, de finns ju risk att när jag ser dom så kmr jag svimma och aldrig vaknar igen :O hahah näe rå! Men jag är ganska rädd att jag och Ellinor svimmar så kan ingen hjälpa oss :P haha.. Men nu har spellistan för konserten kommit ut också! Väldigt nöjd om jag får säga de själv, framförallt att en av mina favorit låtar kmr! in your shadow! näe nu ska jag göra so :)
PUSS Denise <3

[setlistbmp.jpg]
De här tänkte jag och Ellinor ha på oss på konserten ;) eller inte...


Turne start

Ledsen för mitt dåliga bloggande igår. Kunde inte heller lägga upp bilder från tjejkvällen. När jag hittade sladden var kameran borta. Det visade sig att jag glömt den hos Dedde. Men ni kommer få bilder idag istället!

Idag är det turne start för "Welcome to Humanoid City Tour". Ikväll är det konsert i Luxemburg. Det är bara 10 dagar kvar! Fatta! Jag har räkat sedan det var 130 dagar kvar. Nu är det bara tio dagar kvar. Hjälp?! Dedde klarar inte av att lyssna på live låtar nu. Än så länge är det lungt för mig. Kommer att pumpa Humanoid låtarna 24/7 fram till konserten nu!!! Puss E <3




Whisper me, All you're secrets


No dance

Blev ingen dans idag, mina päron kunde inte skjutsa mig och bussen skulle inte gå på jätte länge eftersom de är så mkt förseningar så jag skulle aldrig hunnit. Synd.. såg fram emot att dansa. Aja nu får jag mer tid att plugga..
Hare gött Denise <3


The camera sladd is gone ;-P

Vi hade jätte kul igår. Tänkte lägga upp bilder senare eftersom jag inte kan hitta min kamera sladd! Vet inte vart den tagit vägen. Men när den kommer fram ska hur mycket bilder som helst upp här och på Facebook. Men nu ska jag fortsätta plugga lite. Puss E <3


I'm sorry..

Heej:D
Vi kunde inte skriva igår för att blogg.se funka inte. Igår va i alla fall Ellinor här och gjorde sig i ordning till Julia och vi hade skit kul :) Sen skulle vi åka till Julia i snöstormen, men vi fick i alla fall skjuts av pappa :)
De va skit kul hos Julia, verkligen jätte roligt! Vi åt mat och snacka typ skit länge :P Ellinor får lägga upp bilder sen :)
Idag ska jag plugga lite no eftersom det är No imorgon, och kanske lite so också.. Utomhus ska jag inte iallafall, för kallt... Ha en trevlig söndag :)
PUSS Denise <3


Snow storm

Åhh, fy fan vilket väder!!! Jag vill inte mer. Vill låsa in mig i en varm värld och aldrig mer komma ut. Gick precis ut med Cindy. Efter två minuter såg jag ut som en snögubbe. Det här är inte det värsta änns. Det är en storm på väg så det här är bara början. Jag som ska till Dedde snart. Hur ska jag komma dit? Bussarna är försenade och gå kan man ju inte göra. Rädda mig någon?! Puss Ellinor <3


Dedde och Ylva i sommras!


Let's have some fun, this beat is sick, I wanna...





Come on, you can look at me I don't need to fit in

Sitter nersjunken i No böcker just nu. Ska försöka bli klar så fort som möjligt. Kommer inte på någonting att skriva. Dedde skrev det jag hade tänkt skriv, haha. Men ni får ha det så bra medans jag pluggar så hörs vi senare! Puss E <3




Good morning!

God morgon! :D
Igår hade bloggen besökrekord, 43 pers! :D haha hoppas ni vill fortsätta kolla bloggen :)
Idag ska jag plugga lite no och so och sen kmr Ellinor hit. Vi ska göra oss i ordning tsm för att sen ska vi till Julia! :) Hon ska ha föelsedagsmiddag så det ska bli mysigt :) När vi kmr hem igen kmr Ellinors päron vara här och titta på melodifestivalen med mina päron. AA jag och Ellinor får väl hitta på nåt trevligt här då :)
Se ya, Denise <3



hahah Ellinor :P


I can't help it..

Suger att plugga så jag tittar på Th bilder och massa gamla bilder! :D hah gud va jag saknar 6an, inga bekymmer eller några prov som är livsviktiga! Näe den tiden va skön, men igentligen är den här tiden roligare, nya vänner, nya intressen och nytt liv.
PUSS Denise <3

här är några gamla bilder från 6an på Ellinor och mig,
på andra bilden, då är Ellinor längre än mig! Haha jag som är så mkt längre än henne nu :P



kan inte hjälpa det, älskar dom!


So hot!


Va tvungen, de är så jäkla snygga!






I'm so happy ,

Hallåå :D
Jag är jätte glad idag! För att min bild har ju kommit ut typ  överallt :D haha de va lite kul :)
Nu sitter jag och spelar ''In die nacht'' om och om igen, den är så himla bra!
ikväll ska jag ha skit kul, ska ut med kompisarna och ha skit mysigt! Näe inte direkt... ska sitta hemma en FREDAG och plugga No... kul. Hoppas ni har de trevligare :)
PUSS Denise <3



We are the best

Bilden som Deddes pappa har tagit har spridit sig på olika th sidor nu. Haha, lite roligt tycker vi. Men vi har fått vårat besökar rekord. Tack alla gulliga, titta gärna in igen! Idag så hade vi spanska prov. Det gick så jävla dåligt. Vill inte änns prata om det. Jag kan ju berätta om mig och Dedde på svenskan istället. Vi har redovisningar i svenskan. Men jag och Dedde kunde inte allting jätte bra så vi var rädda att vår lärare skulle säga att vi skulle redovisa. Gissa vad det slutade med? Att jag och Dedde satt under bänkarna och gömde oss. Haha, så otroligt normalt! Puss E <3


I'm so good

Hello!
Nu har jag precis ätit mat, och det va jag som lagade den! :D Mamma kmr hem sent ikväll och pappa va på jobbet så jag lagade den mest komplicerade maträtten som finns,,,, Falukorv och makaroner! :D haha näe seriöst, nästa gång får jag göra nåt bättre :P
Idag har jag i alla fall pluggat svenska, no och spanska så jag är bra! Plus lagat mat, vad duktig jag är ;P

Juste kolla på bilden och se vad pappa hitta på tunnelbanan idag :D ''Reserverade för alla Tokio hotel-fans!'' 
I love! <3
Näe nu ska jag göra mer No :)
PUSS Denise <3


Titta på bilderan, visst ser den högra större ut? Mitt ansikte ser större ut,
men dom är precis lika,


''Dessa platser är reserverade för Tokio Hotel-fans''! :D <3


God hates me :'(

Är på skit humör just nu. Deppar över allt plugg och över vädret. Det ska snöa 10 cm till inatt. Om det finns en gud så hatar han mig. Varför ska allting komma på samma gång? Puss alla sötnosar ;-)

Photoshop is my bestfriend!


Take a shower

Ahh, har precis dansat och är jätte svettig, gud va jobbigt det är med discotekniken! man måste anstränga varenda liten del av kroppen så det blir skit jobbigt.
Idag har jag varit med Elllinorsan och vi har gjort NO. Hon är tydligen inte så bra på att skriva i bloggen så jag får väl skriva lite mer :P
Juste! Idag gick mina favvo örhängen sönder! :( Jag la dom i väskan och då sprack ena. Dumma väska, tack för den... Nu ska jag i alla fall ta en kall dusch :)
PUSS Denise <3


Jag och min käraste parkompis på tävling i Täby :)


Robyn consert 10/10

Jag är fortfarande lika dålig på att skriva här. Dedde tvingar mig att skriva nu. Haha, igentligen orkar jag inte men för din skull gumn! Så hur har min dag varit? Den har varit så jävla piss! Vi åkte skridskor med klassen imorse sen när vi skulle hem... det var hemskt! Men ialla fall. Vi skulle gå över en fotbollsplan, jag hade mina tunna tygskor på mig. Jag kan berätta att jag hade snö upp till knäskålarna och att jag tappade min sko i snön. Så när jag hittade den fick jag inte på mig den. Så jag gick typ minst 50 meter i sjukt hög snö med bara stumpor. Tyck synd om mig! =(

Juste igår hittade jag gammla papper från när jag och Dedde var på Robyn konserten för flera år sedan. Innan eller efter konserten gick vi till en restaurang och åt. Vi fick massor med kritor och vi började rita på menyn. Haha,fy fan vilka minnen.



Puss E



Let's Dance

Hejsan :D
Nu byter jag om till dansen. Gud va längsen jag dansade nu, typ 2 veckor, jag har varit sjuk så...
De har tydligen lagt på väldigt mkt på dansen så idag får jag vara på hugget ;P
Ha en trevlig kväll!
PUSS Denise <3


My Valentine

Heej :) jag orkade inte skriva igår, igår va jag först hemma hos ellinor och överraskade Julia! Det va skit trevligt :) sen hämtade pappa migför att vi skulle äta på Jimmy´s steak house eller vad de hette. Det va jätte mysigt att äta på en resturang med familjen, de va så länge sen :) Skit god mat i alla fall!

Nu sitter jag och försööker göra So men det går verkligen inte, jag är så sjukt trött :P Näe nu får jag styra upp mig! Ha de bra!
 PUSS Denise <3


Alla hjärtans dag cheesecake :)


Yesterday

Hejsan! Haft en bra dag? Det har inte hänt något speciellt idag. Typ skrattat med mina gulliga vänner. Tänkte lägga upp lite bilder från igår. Vi fick ingen jätte bra bild men vad gör det?






Valentine's day

Hejsan! Har inte skrivit något här idag. Anledningen är att jag har firat Julias födelsedag. Vi hade ett överrasknings "kalas" här idag. Vi lyckades till och med överrsaka henne (lite oväntat). Sedan har jag mublerat om mitt rum. Gillar det mer så somdet ser ut nu. Känns mysigare på något sätt. Kommer att lägga upp bilder på allting någon annan dag. Orkar inte det just nu, ha det bra puss E!


Congratulations!

Idag fyller Julia år! Grattis gums! Idag ska jag till Ellinor och ha lite kul sen ska jag ut och äta alla<3s dagmiddag med min familj :) hoppas ni får en bra dag!
se ya Denise

(haha en riktigt fin bild :P)


It is all about us

Det här är saker ni kanske inte visste om Denise och Ellinor...

Ellinor
                                               
Har varit tsm med en norrbagge           
Är väldigt kort                                    
Är väldigt bortskämd                          
Favoritord är currysmutt                      
Har aldrig ätit på Subway                     
Är extremt kittlig

Denise

Är väldigt bortskämd
Började gilla TH dagen efter Ellinor
Har dansat i 10år
Gillar inte läsk, plockgodis och ibland inte chips
Kallar Mcdonalds för Mac-donken
Kan inte vissla

Tsm

har känt varandra i 15år
folk tror att vi är tvillingar
ellinor kallar mig mamma
bakar kladdkaka väldigt ofta
kallar oss shmufflarna
skrattar åt skämt som ingen annan förstår väldigt ofta







It's cold outside

Hejhopp! Ska snart bege mig ut i snöstormen med Cindy gumman. Hon måste få kissa även fast det är snöstorm ute :P. Så snart ska jag inte längre sitta inne i mitt varma rum. Jag tycker nästan synd om mig själv. Fast jag måste gå nu, Dedde kommer hit om en stund! Pussar från Ellinor =)



Make me miss..

Seriöst, de räcker med snö. Det tar ju aldrig slut! Näe nu vill jag att allt ska rega bort och värme ska komma!
Det här vädret får mig sakna Afrika mer! Jag fira nyår därborta, och det va varmt!! Nä jag och Ellinor får fan flytta till typ, Hawaii :P
Se ya Denise <3

 

      

 


White day

Men gud va de ska snöa! Det tar ju aldrig slut! Nu sitter jag och gör klart mitt No arbete, och man blir inte direkt gladare att titta ut... Fast jag lyssnar på Strange om och om igen så de får mig att vara vaken! :) Ha de gött <3 Denise


FAN MOMENT!

Som ni såg så har "Strange" kommit ut. Jag är död, vet inte vad jag ska göra, kan inte sitta still, hoppar runt som en studsboll och jag dör igen. Har attakerat min syrra med kramar. Ingen orkar med mig just nu, det är bara th fans som förstår mig just nu! Så jag får logga in på lite forum och kolla runt. *överlycklig*. Ha en jätte rolig kväll nu. Vi hörs imorgon!

Puss E


OMG!!

HEEJ!
Åhh herregud! Nu har hela ''Strange'' kommit! Det är en låt med Tokio hotel och nån Kerli. Den är sjuukt bra! Älskar den!! Men den där Kerli borde sjunga mindre, eller inte vara med :P Lyssna!
Se ya! Denise <3


3 weeks left

Hej :)
Åhhh idag jsut idag är det bara 3veckor kvar tills min dröm går i uppfyllelse!! då ska jag och Ellinor se Tokio hotel i globen! Herregud bara 3 veckor! Jag och Ellinor är BIG TH freaks så de här kmr definitift bli ett minne för livet!
Näe nu måste jag försköka tänka på annat och försköka göra No :P
Se ya, denise <3



11/2-10

Hej bloggen! Just nu sitter jag nersjunken i mina no böcker. Är sjukt trött på att plugga just nu. Jag vågar inte tro någonting om SV provet idag. Får hoppas och be lite till gud... ;-). Ne men det gick hyfsat. Men jag blev färdig 1 och en halv timme innan man skulle vara färdig. Så jag tittade igenom den och läste den i en halvtimme sedan gick jag och Sanna. Varför blir alltid vi färdiga först? Jag kanske alltid stressar igenom proven eller något.

Sexy hexy!

Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. Just skrev ut min ansökan till gymnasiet för en stund sedan. Ska lämna in den imorgon. Känns lite läskigt! Men medans jag sover kan du passa på att vila ögonen på de två snyggaste killarna någonsin (enligt mig)!




Sleepy

Hello :)
idag har jag pluggat med lina och sanna och sen så va jag tvungen att göra massa so så jag fick hoppa dansen :/ .. Man kan säga att jag är väldigt nervös inför imorgon, svenska NP, 2h 40min, shit! Hoppas jag har tur med mig för att jag behöver verkligen lite fantasi till imorgon då man ska skriva en hel uppsats, oj oj stackars mig, skriv kramp så att de smäller om de! Näe nu ska jag duscha, ha de gött
Puss Denise


(ännu en riktigt normal bild)


Days to remember

Ny kan lag äntligen lägga upp bilder igen! Så nu kommer det massor på en gång...


Från början skulle Dedde göra Bill Kaulitz frisyr på mig men det blev typ någonting annat istället. Men ni måste hålla med om att min hårspray är sjukt bra!


Denise som Tom Kaulitz XD



Puss Ellinor ♥

Sofias song

Hejsan! Mår skit, det är as jobbigt. Har legat i sängen typ hela dagen. Släpat mig till datorn och lyckats få i mig lite mat. Det måste ha gått över tills imorgon. Vi har nationella prov i svenska då. Men jag tittade runt lite på Youtube och hittade en film från när Dedde och Jag komfirmerade oss. Det var en skit duktig tjej som hette Sofia som också gick på lägret. Hon var sjukt bra på att sjunga. Hon har lovat mig att komma ihåg mig när hon blev känd
;-P. Hon bor i tyskland btw! Men jag hittade en film från när hon sjöng i kyrkan. Låten har hon skrivit själv. Kram E


20.32

Hejsan! Ledsen att jag är så seg på att skriva här. Har haft lite annat att göra, men nu jävlar. Så idag har jag varit med Dedde, Julia och Julia. Vi hade jättekul. Åt oss tjocka på mammas bullar, pratade, skrattade och pluggade. Riktigt trevligt faktiskt.

Vi hade nationella prov i svenska idag. Gick bra tror jag, vill inte säga något för då kommer jag få IG. Hade spanska redovisning också. Gick väl sådär. Anna-Maria (min lärare) lyssnade inte änns. Så jag fick göra om den för henne senare. Lyckat! Men nu ska jag ta och skriva ut min gymnasieansökan. Hjälp, vad läskigt! Fatta att det är minade än en termin kvar tills jag går ut grundskolan!

(Hade tänkt lägga upp bilder från igår och från när Dedde "fixade" mitt hår. Men det är fel på Blogg.se eller nått så det fungerar inte nu.)

Puss Ellinor ♥

Much to do..

Heej :) idag har jag varit med ellinor, johanna, lina och sanna och vi har sett på en skit knäpp Hannibal film. Den va inte så läskig men rätt grov och hemsk. Nu håller jag på och flyttar saker från mitt skrivbord och min hylla för att imorgon ska jag köpa ny säng och skrivbord! :D har längtat efter det väldigt länge nu så :) aja hoppas ni har en lite roligare fredag än jag i alla fall :P
Puss denise


Boring,

helloo, jag är är sjuk och har jätte tråkigt... ellinor kmr snart och ska hämta sina nycklar hon la i min väska igår, så himla duktig hon är :P ja och ellinor pluggade tsm igår och höll på med lite TH saker, hon kanske lägger upp bilder sen. hade bra, Puss denise <3


Waffles makes me happy!

Halo! Är fortfarande mätt efter våfflorna vi gjorde idag. Sanna, Johanna, Dedde och jag stack hem till mig och gjorde våfflor. Vi lyckades tom plugga lite! Vi är bara för duktiga ;-). Men nu måste jag bli lite seriös igen och kolla gymnasium. Just nu ligger DCC och Atletica högst upp på min lista!






RSS 2.0