I'm back

hello :) nu är jag tillbaka från en skit härlig skidhelg! vi hade jätte mysigt! vi hade en egen liten stuga hos sannas faster så de va skönt att få vara lite ifred :) och jaa såklart har jag ramlat, halkat och skämt ut mig... t ex när vi precis skulle börja åka skidor, då tog vi ankarliften upp och dåå såklart ramlar lilla jag, jag släppte den för tidigt så jag började åka bakåt, så jag fick sätta mig och sen kom jag inte upp, så jag satt där i backen och visste inte vad jag skulle göra, smidigt säger jag bara... men annars va de skit kul:) nu ska jag äta middag, pizza blir de!
puss Denise <3-

Igår var jag och shoppade istan med mamma och lillasyster. Köpte bland annat ett par skor och en ny väska. Massor annat också, små grejor. Idag kommer Dedde hem från Romme. Hoppas hon inte rammlat för många gånger. Förra gången hon åkte skidor lyckade sjag filma när hon ramlade i liften. Stackars! Men jag kan inte sluta skratta åt det nu. Hon är så himla gullig, haha. 

Blog design

Sitter här och är avundsjuk på Denise. Den lilla skitkorven ska ju till Romme idag. Själv ska jag sitta hemma och plugga hela helgen. Deppigt! Som ni kan se så är inte våran blogg klar än. Vi har lite på designen kvar. Känns som att någonting saknas.
more snow

hello :) jag håller på att packar till imorgon för då ska jag åka till romme en helg! gud va de ska bli kul! jag ska dit med sanna, ylva och alice :) kmr sakna ellinor lite grann ;P men vi får hoppas att de blir av för att de ska tydligen bli storm nu i helgen, aja hoppas hoppas :) puss  Denise <3


Very cold

tjenamors! jag och ellinor sitter nu och pluggar, vi har precis gått på promenad med cindy och fyyyy! va kallt de är! jag saknar sommar! ha de gött <3 denise


hello

heej! :D vi har startat en ny blogg som vi kmr skriva lite om våra liv tsm och  lite annat :)
men nu ska vi sova godnatt <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0